Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Aanbiedingen SiciliŽ en SardiniŽ

Op zoek naar het ware eilandgevoel op Sicilië of Sardinië? Wij kunnen een vakantie op de Italiaanse eilanden van harte aanbevelen. Ga op reis naar het Ware Zuiden en proef van de cultuur, natuur en natuurlijk de zon in ‘La dolce vita’. Bij Voigt Travel kunt u kiezen uit reizen met eigen auto en fly & drive rondreizen. Profiteer bovendien van de vele extra’s. Wij kennen de bestemmingen echt en spreken dan ook uit eigen ervaring. Met regelmaat hebben we interessante aanbiedingen en acties.

 • Najaarsaanbieding Sardinië
 • Najaarsaanbieding Sicilië

 


 

Najaarsaanbieding Sardinië

Sardinië is juist in de herfst een ideale bestemming voor wie houdt van heerlijk nazomerweer. Het is oogsttijd en op het hele eiland zijn er bijzondere evenementen en culturele activiteiten. De natuur op het eiland is van een betoverende schoonheid en er valt zo veel moois te ontdekken! Geniet van een mooie autorit langs grillige baaien en parelwitte stranden. Dwaal door schilderachtige historische steden. Wij zorgen ervoor dat uw hele reis is geregeld, u maakt van de herfst een zonnige Italiaanse belevenis! Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.

Aanbieding

Speciale herfstvakantieaanbieding! Boek nu deze 9-daagse rondreis met eigen auto naar Sardinië en geniet van een heerlijke nazomer op dit zonnige vakantie eiland! Inclusief stop-over-hotels in Zwitserland, tolvignet, retourovertocht met privé-hut, auto gratis mee aan boord en vier nachten met ontbijt in een heerlijk country hotel aan de Costa Smeralda: alles geregeld voor slechts € 599 per persoon!

Voorwaarden

 • Bij boeking van de eigen auto rondreis: Sardinië Autunno
 • Reserveren o.v.v. NSA17
 • Geldig bij vertrek op: 14 en 21 oktober 2017
 • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
 • Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: NSA17

 


 

Najaarsaanbieding Sicilië

Als straks het gure herfstweer in Nederland inzet, is het op Sicilië nog heerlijk warm en de grote vakantiedrukte is voorbij. Voigt Travel heeft speciaal voor u nog een extra voordelige rondreis met eigen auto samengesteld naar het zonovergoten Sicilië. U verblijft in een heerlijk hotel aan de noordwestkust van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de baai. De auto brengt u in een mum van tijd naar de mooie steden Trápani, Erice, het wijngebied van Marsala en de tempelvallei. Het zeewater is nog heerlijk van temperatuur, dus wissel de dagtochten ook af met een lui middagje op het strand, tenslotte is het vakantie! Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.

Aanbieding

Speciale herfstvakantieaanbieding! Boek nu deze 10-daagse rondreis met eigen auto naar Sicilië en geniet van een heerlijke nazomer op dit zonnige vulkaaneiland! Inclusief stop-over-hotels, tolvignet, retourovertocht met privé-hut, auto gratis mee aan boord en vier nachten inclusief ontbijt in een hotel aan de noordwestkust: alles geregeld voor slechts € 699 per persoon!

Voorwaarden

 • Bij boeking van de eigen auto rondreis: Sicilië Autunno
 • Reserveren o.v.v. NSI17
 • Geldig bij vertrek op: 13 en 20 oktober 2017
 • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
 • Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: NSI17

 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.