Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Home  > Informatie > Algemene informatie > Verzekeringen 

Goed verzekerd op reis

Als u op reis gaat is een goede reis- en annuleringsverzekering onontbeerlijk. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, adviseren wij u met klem om een reisverzekering af te sluiten. Daarnaast is ook een goede annuleringsverzekering onmisbaar.

Heeft uw zelf een doorlopende reis- of annuleringsverzekering, dan raden wij u aan goed na te controleren of u de juiste dekking heeft.

Voigt Travel werkt nauw samen met de Europeesche Verzekeringen, de specialist op gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Bij de Europeesche bent u uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. Voigt Travel kent u en weet precies welke reis u heeft geboekt. Wij kunnen u daarom gericht advies geven en helpen als u onverhoopt schade heeft of uw reis moet afbreken.

Annuleringsverzekering

Iedereen die een reis boekt of heeft geboekt is met deze verzekering gedekt tegen de kosten van annulering, zowel vóór als tijdens de reis. Door omstandigheden kunt u gedwongen worden om niet aan een geboekte reis of vakantie te beginnen. Ook als u al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Een annuleringsverzekering wordt in feite door ons voorgeschreven, tenzij u expliciet heeft aangegeven hiervan af te zien. Met de Annuleringsverzekering van de Europeesche bent u goed verzekerd tegen deze kosten.

Lees hier meer over deze verzekering.

Reisverzekering

De Reisverzekering van de Europeesche hoort thuis in de bagage van iedereen die een reis gaat maken. Zo’n mooie reis maken, dat doet u voor uw plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met deze verzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche zorgt dat u er nooit alleen voor staat. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor u klaar om u in uw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. U kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bijvoorbeeld bagage, hoge geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen en hulp voor uw vervoermiddel.

Lees hier meer over deze verzekering.

Voorwaarden

Klik op de volgende link voor de voorwaarden van de reis- en annuleringsverzekering.

Prijsberekening

Wilt u graag meer informatie over bovenstaande verzekeringen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.