Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Home  > Informatie > Over Voigt Travel > Extras eigen auto 

Veel extra's bij eigen auto reis

Het maakt niet uit voor welk eiland u kiest. Bij onze 14- en 18-daagse reizen naar Sicilië en Sardinië zijn vele extra’s inbegrepen. Van een stop-over-hotel op weg naar de boot, tot en met een wegenkaart, uw auto aan boord en de havengelden. Op deze pagina ziet u wat er allemaal inbegrepen is. Kortom, u kiest voor een compleet verzorgde autovakantie.

Tolvignet

Het tolvignet 2017 voor gebruik van de autoweg in Zwitserland is bij uw reisbescheiden toegevoegd. U hoeft hier zelf niks voor te doen!

Stop-over-hotel

Comfortabel overnachten inclusief ontbijt in een uitstekend hotel zowel op de heen- als terugreis. Geen gehaast en overal uitgerust aankomen!

Uw auto aan boord

Uw personenauto (max. hoogte 1.90 m.) gaat GRATIS mee aan boord. Naar beide eilanden, ongeacht het aantal inzittenden én op alle gepubliceerde vertrekdata!

Comfortabele hut

Tijdens uw passage over de Middellandse Zee is voor u een comfortabele binnenhut met douche/toilet op het bovendek gereserveerd!

Havengelden

Naast de brandstofheffingen zijn alle havengelden en verplichte veiligheidstoeslagen zoals bekend per november 2015 inbegrepen!

Veel comfort

Voor gebruik van parasols, strandstoelen of zwembad, indien aangeboden, worden géén extra kosten berekend.

 

Wegenkaart

Routebeschrijvingen en aanvullende tips plus een gedetailleerde wegenkaart zijn ook bij uw reisbescheiden ingesloten.

Reisgids

Een handige kleine reisgids van uw vakantie eiland met veel nuttige informatie over de bezienswaardigheden én om vooraf inspiratie op te doen.

 

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.