Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Reizen naar SiciliŽ

Maak één van de vele prachtige reizen naar Sicilië en ontdek dit schitterende eiland. Sicilië is met ruim vijfentwintigduizend vierkante meter het grootste eiland in de Middelandse Zee en half zo groot als Nederland. Liefhebbers van historische bouwwerken, prachtige kusten en de Italiaanse keuken kunnen er hun hart ophalen.

Een agriturismo of een hotel?

Bij de reizen naar Sicilië kun je kiezen uit prachtige hotels waar je in wilt overnachten, maar ook als je de voorkeur geeft aan een kleinschalige accommodatie, is er voldoende keus. Dompel je onder in het Siciliaanse leven in een echte agriturismo, of laat je verwennen op een luxe landgoed tussen de zonovergoten wijnvelden. Sicilië heeft elke reiziger wat moois te bieden. Breng een bezoek aan één van de vele schatten uit de Oudheid die het eiland te bieden heeft, maak een mooie wandeling op de kraters van de indrukwekkende vulkaan de Etna, of verbreed je wijnkennis in het westen van het eiland, waar de beroemde Marsala-wijn vandaan komt.

Laat je verleiden door Sicilië

Welke je ook kiest van de vele reizen die naar Sicilië mogelijk zijn, je zult er geen spijt van hebben. Er is genoeg te ontdekken en de Middellandse Zee ligt op bijna elke plek binnen handbereik. Laat je verleiden door Sicilië: proef haar heerlijke zoetigheden, ervaar het mooie temperament van haar bewoners en geniet van de prachtige natuur. Ook als je al vele reizen hebt gemaakt naar verschillende hoeken van de wereld, dan zul je je verbazen wat voor moois Sicilië te bieden heeft. Voor jong en oud is dit een waar paradijs. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.