Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Home  > SardiniŽ > Top Select > Grande 

SardiniŽ Top Select eigen auto

Sardegna Top Select Grande

U kunt ook langer op Sardinië blijven en de 18-daagse rondreis Sardinië Top Select Grande boeken. U ziet dan nog meer van het eiland en verkort de tussenliggende etappes! U verblijft bij aankomst op het eiland eerst een paar dagen extra aan de voet van het Supramonte gebergte in de stille bergwereld van Sardinië. 
 

Klik op de kaart om deze te vergroten

De route is bij deze 18-daagse reis als volgt:

  • Hotel Su Gologone in Oliena (4 nachten)
  • Hotel Costa dei Fiori in Santa Margherita di Pula (3 nachten)
  • Hotel Tarthesh in Guspini (2 nachten)
  • Hotel Parco degli Ulivi in Arzachena (4 nachten)

 

Verblijf

Tijdens de 18-daagse autorondreis Sardegna Top Select Grande verblijft aan het begin van de rondreis vier extra nachten in Hotel Su Gologone in Oliena, aan de ruige noordoostkant van het eiland, in een 2-persoonskamer met douche en toilet op basis van logies en ontbijt.

 

Hotel Su Gologone in Oliena

Sfeer

Dit charmante landgoed is een begrip op Sardinië, vanwege het uitstekende restaurant en vooral ook vanwege de bijzondere bouwstijl. We durven het wel een 'Gesamtkunstwerk' te noemen: de witte villa is tegen de bergen aan gebouwd en wordt omringd door een prachtige tuin waar u heerlijk kunt dwalen en zich verbaast over de prachtige decoraties en kunstzinnig aangelegde patio's en terrassen. Ook de smaakpapillen worden hier verwend: de vleesgerechten worden bereid op open vuur en er wordt uitsluitend met regionale producten gewerkt.

Ligging

Het hotel ligt te midden van de wijnvelden en aan de voet van het Sopramonte gebergte, bij het dorp Oliena. U wordt omringd door steile rotsen maar in nog geen 15 minuten bent u bij de prachtige stranden van de Golfo di Orosei aan de mooiste kust.

Faciliteiten

U kunt heerlijk ronddwalen op dit landgoed. Er is een kleine museumbibliotheek, een kunstatelier, overal zijn zitjes verscholen onder de olijfbomen, er zijn tennisbanen, een groot buitenbad met whirlpool en een kleine beautysalon met fitnessruimte. In de lommerrijke tuin achter de hoofdvilla bevinden zich de kamers, op verschillende niveaus. Elke kamer is weer anders en allemaal zijn ze prachtig gedecoreerd met typisch Sardische materialen. Elke kamer heeft een badkamer met douche en toilet, minibar, tv, telefoon, en airconditioning.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.