Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Home  > SiciliŽ en SardiniŽ 

Eilandhoppen ItaliŽ: SiciliŽ en SardiniŽ in ťťn rondreis

Met uw eigen auto zowel het vulkaaneiland Sicilië als het natuureiland Sardinië ontdekken tijdens één autovakantie? Eilandhoppen Italië is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de combinatiereis van Voigt Travel. Na een ontspannende ferry overtocht op de Middellandse Zee begint uw rondreis over de mooiste Italiaanse eilanden op het bijzondere Sicilië en via een rustige overtocht eindigt u het eilandhoppen in Italië op Sardinië.

Op Sicilië reist u met uw eigen auto langs de mooiste locaties in zowel Noord-, Oost- als West-Sicilië. Uiteraard wordt de vulkaan Etna niet overgeslagen tijdens het eilandhoppen Italië. Ga met een stoere jeep naar de top en bewonder de rokende krater. Vergaap u op dit eiland ook aan de prachtige architectuur en boeiende geschiedenis. Musea en andere interessante gebouwen in overvloed. Bijvoorbeeld in interessante steden als Palermo en Catania, maar ga ook naar de Griekse tempels bij Agrigento en Selinunte. 

Na uw ontdekkingstocht op Sicilië stapt u wederom op de boot, nu naar Sardinië. Op dit schitterende eiland verblijft u op twee locaties in Midden- en Noord-Sardinië. Maar uiteraard heeft u alle tijd om het hele eiland te ontdekken. De reis op Sardinië gebint meteen bij aankomst in de haven van Cagliari, de hoofdstad van dit Italiaanse eiland. U ontdekt al snel dat beide eilanden in niets met elkaar te vergelijken zijn. Of het moeten de temperamentvolle Italianen, de zon en het eilandgevoel zijn. Ontdek het bosrijke en heuvelachtige oosten van Sardinië en neem de tijd om de prachtige zandstranden te ervaren. 

Alles is voor u geregeld. U overnacht in karakteristieke landhuizen en prachtige agriturismo's, maar ook de stop-over-hotels en bootovertochten zijn al geregeld. Zelfs aan het wegenvignet voor Zwitserland hebben we gedacht. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen tijdens uw vakantie is genieten van het eilandhoppen Italië!

Combinatiereis SiciliŽ en SardiniŽ

18 dagen | eigen auto | hotels | logies & ontbijt | vanaf  € 1.245 p.p.

Combineer deze twee mooie Italiaanse eilanden in de Middellandse Zee en geniet volop van "la Dolce Vita'! Van de prachtige klassieke tempels op Sicilië tot de schitterende baaien op Sardinië. Alles is voor u geregeld dus u kunt onbezorgd gaan eilandhoppen!

 

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.