Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Sicilia La Strada del Vino eigen auto

Sicilia La Strada del Vino Grande

U kunt ook langer op Sicilië blijven en de 18-daagse autorondreis La Strada del Vino Grande boeken. U ziet dan nog meer van het eiland! In deze uitgebreide rondreis verblijft u 3 extra nachten in Country Hotel Torre Dantona in het zuidoosten van Sicilië.
 

Klik op de kaart om deze te vergroten

De route is bij deze 18-daagse reis als volgt:

  • Baglio Donna Franca in Marsala (3 nachten)
  • Baglio San Vincenzo in Menfi ( 3 nachten )
  • Country Hotel Torre Dantona in Marina di Modica ( 3 nachten)
  • Baglio di Pianetto in Santa Cristina Gela (4 nachten)

 

Verblijf

Tijdens de 18-daagse autorondreis La Strada del Vino Grande verblijft u ook nog drie nachten in Country Hotel Torre Dantona nabij de barokke stad Ragusa en één extra nacht in Baglio di Pianetto in een 2-persoonskamer met douche en toilet op basis van logies en ontbijt. Bovendien is er bij de 'La Strada del Vino Grande' op dag van aankomst in Baglio di Pianetto een heerlijk diner inclusief bijpassende wijnen inbegrepen!

 

Country Hotel Torre Dantona in Marina di Modica

Sfeer

Dit charmante hotel is gebouwd rond een oude wachttoren en oogt bijna als een vesting, omringd door robuuste muren met grote ronde poorten. Dit elegante hotel is echter verrassend modern en licht ingericht en de kleurige tuin rondom het landgoed laat zien dat gasten hier vriendelijk én met alle égards worden ontvangen!

Ligging

Het hotel ligt in de heuvels bij Pozzallo, in de Val di Noto, aan de kust tussen Modica en Agrigento, op zo'n 5 minuten rijden van het strand en dichtbij de kunststeden Scicli, Ragusa en Noto.

Faciliteiten

In het Gustatempo restaurant kunt u genieten van een (h)eerlijke keuken, want de kok koopt in bij omliggende landerijen en kookt zoveel mogelijk van het seizoen. In de ruime tuin is een mooi zwembad en er zijn heerlijke zitjes op het terras. De kamers zijn modern en smaakvol ingericht en hebben een badkamer met douche en toilet, er is gratis WiFi, een telefoon, flatscreen tv, minibar en airco.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.