Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Rondreizen op SardiniŽ

Verblijf je liever niet op één en dezelfde plek op Sardinië, maar wil je graag een rondreis maken en meerdere plekken ontdekken? Dan ben je bij Voigt Travel aan het juiste adres. Maak een keuze uit één van de vijf rondreizen op het eiland en bepaal zelf wat je gaat bezoeken. Ontdek verschillende streken in je eigen tempo, met een comfortable huurauto en de wetenschap dat er verschillende hotels voor je geselecteerd zijn om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Dé rondreis van Noord- naar Zuid-Sardinië

Eén van de rondreizen die je op Sardinië kunt maken is de Tour Acqua & Ambiente, met als startpunt het noorden van het eiland. Hier vind je een bergachtige kustlijn, mooie baaien, een diepblauwe zee en witte zandstranden. Vervolg je reis een aantal dagen later naar het zuiden, alwaar het prachtige ambiancehotel Costa dei Fiori je gastvrij verwelkomt. In deze streek vind je moerassen waar flamingo’s nestelen en overvloedige maquis waarin Sardijnse herten leven. Ook de havenstad Cagliari is een aanrader om te bezoeken. De rondreis eindigt in het oosten, waar je heerlijk kunt wandelen in de steeneikenbossen van het Supramonte gebergte en langs vele archeologische vindplaatsen kunt struinen.

Dé rondreis langs ongerepte kreekjes, stranden en moerassen

De liefhebbers van natuur kunnen hun hart ophalen tijdens de rondreis Tour Country & Agriturismo. Je start in het zuiden dat zich kenmerkt door ongerepte kreekjes, lange stranden en een groot netwerk van moerassen en meren. Kijk je ogen uit bij het zien van zoveel rijke en gevarieerde fauna! De rondreis gaat verder naar het binnenland, waar je ruige bergen en steile valleien vindt, evenals schitterende ruïnes in de plaats Tharros en grotten en spelonken op de landtong Capo Caccia. Alles is met de huurauto op eigen tempo te bezoeken en je stelt zelf je eigen programma samen. Bij de rondreizen van Voigt Travel heb je de volledige vrijheid om je vakantie in Sardinië zelf in te vullen, maar ben je altijd verzekerd van een prima accommodatie om aan het einde van de dag alle indrukken op je te laten inwerken en te genieten van de heerlijke Sardijnse keuken.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.