Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Rondreizen SiciliŽ

Als je er niet van houdt om op één plek te verblijven tijdens je vakantie, maar graag een rondreis maakt in een mooie omgeving en zelf bepaalt wat je gaat bezoeken, breng dan eens een bezoek aan Sicilië. Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee is half zo groot als Nederland en beschikt over ontelbare mooie plekken om te ontdekken.

Kies je eigen rondreis

Eén van de rondreizen die je op Sicilië kunt maken is de Tour Sicilia Panoramica. Tijdens die reis zie je alle regio’s van het eiland: van de witte stranden met de vele oude tempels in het zuiden, via de indrukwekkende vulkaan de Etna in het oosten naar een bijzondere streek met een Arabisch tintje in het westen. Of maak de rondreis Tour Relais di Sicilia, waarbij je Sicilië op een unieke manier beleeft en proeft. Verblijf in kleine landhuizen met veel comfort op bijzondere locaties en geniet van de prachtige overblijfselen uit de klassieke Oudheid. Net als bij de andere rondreizen die mogelijk zijn, bepaal je overdag zelf hoe je programma er uit ziet en staat er ’s avonds een comfortable kamer voor je klaar in één van de heerlijke hotels op het eiland.

Uitstekend wegennet op Sicilië

Sicilië leent zich uitstekend voor rondreizen met de eigen auto, want het wegennet is perfect. Verspreid over het eiland zijn een aantal prima geasfalteerde autowegen aangelegd die je gemakkelijk van A naar B brengen. Vaak heb je op deze brede wegen het rijk voor je alleen, of ben je slechts in het gezelschap van een aantal andere weggebruikers. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.