Wilt u persoonlijk advies?
Neem contact met ons op!

Vakantiehuis op SiciliŽ

Als je op zoek bent naar een mooi vakantiehuis in het buitenland waar je een aantal keer per jaar heerlijk kunt vertoeven, dan ben je op Sicilië aan het juiste adres. Overal op het eiland staan prachtige woningen, van vrij basic tot zeer luxueus. Kies je voor een oude boerenhoeve in het binnenland van Sicilië, of ga je liever voor een nieuw stulpje aan zee?

Laat je inspireren door agriturismo's

Sicilië staat bekend om zijn vele agriturismo’s: boerderijen met een aantal kamers die beschikbaar worden gesteld aan de gasten. Breng een bezoek aan het eiland en laat je bij de zoektoht naar een vakantiehuis door deze agriturismo’s inspireren. Sommige zijn voorzien van prachtige badkamers, een grote eetkamer en een mooi zwembad, andere zijn kleinschaliger en hebben een meer knusse uitstraling. Maar één ding hebben ze gemeen: ze liggen allemaal in een prachtige omgeving en zijn omringd door een flink stuk grond.

Pluk je eigen druiventrossen

Met een beetje geluk pluk je tijdens je verblijf in je eigen Siciliaanse vakantiehuis trossen vol rijpe druiven in je achtertuin, of maak je versgeperste jus d’orange dankzij de vele sinaasappelbomen die op een steenworp afstand van je villa staan. Of doe als de Sicilianen: dek een lange tafel op je landgoed, nodig familie en vrienden uit en geniet van een prachtige zomeravond. Met een vakantiehuis op Sicilië is dat niet slechts twee weken per jaar mogelijk, maar zo vaak als je wilt. Ontdek de prachtige overblijfselen uit de Oudheid, breng een bezoek aan de drukke maar indrukwekkende steden als Palermo en Catania en trek je daarna in alle rust terug in je eigen agriturismo. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk ons privacybeleid.