Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang alle aanbiedingen!

Als u geïnteresseerd bent in onze reizen naar het Ware Zuiden of Pure Noorden, abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief. U ontvangt dan geregeld het laatste nieuws, tips en wetenswaardigheden over de bestemmingen en u bent altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe reizen. Daarnaast ontvangt u als abonnee ook af en toe een exclusieve aanbieding. Een reden temeer om u nú in te schrijven!

Hoe meldt u zich aan?

U vult uw e-mailadres in en klikt op 'Verzenden'. Daarna ontvangt u een e-mail in uw postbus met een link. Als u hierop klikt, wordt uw inschrijving bevestigd en bent u opgenomen in ons bestand. Bent u al geabonneerd op een andere nieuwsbrief van Voigt Travel, dan ontvangt u een e-mail waarmee de opname in ons bestand direct is bevestigd.

Hoe meldt u zich af?

U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven door na ontvangst van de nieuwsbrief onderaan op 'Afmelden' te klikken. U bent dan direct weer uitgeschreven.

Privacy

Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld, maar enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen van Voigt Travel. Voigt Travel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten.